BRAIHIM MOHCIN

Tijdens de voorbereidingen van ons jaarlijkse festival Senc Senc Senc op het strand in Hoek van Holland ontvingen we spontaan een bericht van iemand die haar portfolio wilde opkrikken, doormiddel van sfeer foto`s op ons festival. Dit was Mabel Böhms. Op het eerste gezicht een rustig, timide meisje met in haar hand een prachtig toestel om inderdaad mooie plaatjes mee te schieten.

Lees meer »

JIM BAKKUM

Mabel schoot tijdens de première van mijn theatertour KLEIN foto’s vanuit alle hoeken. Toen ik besloot een live album uit te brengen was het gelijk duidelijk dat één van haar foto’s de hoes moest worden. Alles zit erin; het genot, het plezier en de emotie!

Lees meer »

GIJS KOENE

Voor een videoproductiebedrijf dat zichzelf goed op de markt wil zetten door het inzetten van sociale media, zijn spraakmakende foto’s met een bepaalde kwaliteitsdrempel een vereiste. Wanneer foto’s garant moeten kunnen staan voor het bedrijf moeten ze natuurlijk aanvoelen, het moeten actiefoto’s zijn die de werkwijze goed voor een toekomstige klant weerleggen. Hier hebben wij met Mabel een prachtige verhouding in kunnen vinden.

Lees meer »

ROBIN CHEF

Wij (Chef Visuals) kennen Mabel als fotografe die hele mooie foto’s schiet. Toen zij begon met videografie heeft Mabel als één van haar eerste video’s, een behind the scenes video gemaakt tijdens een van onze opnames van de artiest Pjotr. Wij zijn ontzettend verrast met het eindresultaat! Creatieve hoeken, leuke edit, de sfeer op de set zien we terug in de video en daarmee dient de video zijn doel. Dankjewel Mabel!

Lees meer »

STEF VAN VEEN

Wij werken al zo’n 2 jaar samen met Mabel, we leerden Mabel via via kennen en sinds de eerste fotoserie zijn we altijd bij Mabel teruggekomen.
 Mabel is een hele goede fotografe, die van ‘een normaal moment’ een hele gave foto kan maken. Wij hebben in de afgelopen jaren met Mabel allerlei verschillende opdrachten gedaan, van bedrijfsreportage ’s tot een uitvaart en keer op keer waren wij en de klant zeer tevreden.
 We zouden Mabel zeker aanraden en kijken uit naar nog vele jaren mooie samenwerking.

Lees meer »

ADRIËNNE ROMBOUT

Heb je ook een passie waarmee je gefotografeerd wil worden? Check dan eens de werken van Mabel Böhms. Tijdens de opbouw van de Compassiebeer kwam ze langs voor de fotografie. Wauw wat een talent, met oog voor compositie, kleur, toon, licht donker, onderwerp, materiaal, details, situatie, etc. Je kan ernaar blijven kijken, steeds zie je weer iets nieuws, net als bij een kwalitatief schilderij. Heel knap gedaan. Echt, ik ben onder de indruk!

Lees meer »

SAMANTHA LANGBROEK

Voorafgaand aan de fotoshoot is er duidelijk overlegd wat het doel is van de foto en hoe wij dit zouden gaan uitvoeren. Dit was erg fijn, want ik wist wat ik kon verwachten en hoe ik mij moest voorbereiden. Op de voorafgaand geplande locaties vonden we samen een hoop inspiratie voor de foto's. Deze dynamiek tussen klant en fotograaf is erg leuk en gaf een vertrouwd gevoel. Hierdoor durfde ik sneller rare poses aan te nemen voor gave foto's. Na de fotoshoot worden er enkele foto's laten zien op de camera, erg vet. Op de camera zelf zien de foto's er al uit als de cover van Vogue en kun je zien dat Mabel verstand heeft van elke knop en setting. Ze heeft genoeg inspiratie en is niet bang om ook een beetje lol te maken. De oplevering was erg snel en kwam via een makkelijke site (WeTransfer) binnen. Hierdoor kon ik mijn foto’s op de hoogste kwaliteit downloaden.

Lees meer »

DANIËLLE KNOPPERT

Mabel heeft op zondag 8 maart 2020 met Absolute Productions meegelopen tijdens de bruiloft van Richard en Kim. Wij leggen bruiloften vast op film en leveren weddingclips af aan het bruidspaar. Wij werken ook samen met een fotograaf en bieden combi pakketten aan. Mabel is de hele dag met ons mee geweest. We begonnen ‘s ochtends vroeg met het vastleggen van de voorbereidingen bij de bruid en bruidegom. Vervolgens hebben we een fotoshoot gedaan en daarna volgde de ceremonie, borrel en groepsfoto’s.

Lees meer »

LAURA VREUGDENHIL

Mabel heeft veel talent voor het fotograferen. De resultaten zijn prachtig. Als je een idee hebt, gaat ze de uitdaging altijd aan. Ze heeft een goed oog voor hoe de foto het beste genomen kan worden en hoe de uitstraling die bereikt wil worden goed naar voren komt. Daarnaast is het ook een passie van haar om te fotograferen wat in een shoot echt naar voren komt. Ze heeft het naar haar zin en doet wat ze leuk vindt.

Lees meer »

FELINE DE JONGE

Ik heb al drie keer een fotoshoot met Mabel gedaan, één op het strand, één in het bos en een keer op stal. Met alle resultaten ben ik zó intens blij! Mabel kan ontzettend goed het juiste moment vastleggen en is heel creatief in standpunten en belichting. Daarbuiten is zo ook nog eens heel lief en behulpzaam en dat is net zo belangrijk als de kwaliteit van de shoot! Ook volg ik Mabel op social media en daar geniet ik altijd van de prachtige plaatjes die voorbijkomen, zeer inspirerend!

Lees meer »

LAAR VALK

Fijne en gezellige shoot avond gehad op locatie met Mabel. We hebben echt een super leuke fotoshoot gehad met voor mijn 5-jarige zoontje en mijn paard Uitslover! Goed contact van tevoren, alles netjes en helder uitgelegd! En vooral een leuke spontane meid die ook erg leuk is met jonge kids! Jouw ideeën en poses op de avond zelf sloten perfect aan op onze wensen en de uitvoering achteraf maakte alles nog mooier.

Lees meer »

MATHILDE LABAT

I met Mabel at a photoshoot at Château du Viver, a small castle near Paris, France. It was awesome. Mabel is very talented and creative. Working with her was very pleasant. While we were shooting, she gave me multiple advices, taught me different poses and showed me how to stand next to my horse. She also came up with many great spots to shoot around the castle and the garden. Afterwards, she sent me the pictures quickly, and the result is amazing.

Lees meer »