BRAIHIM MOHCIN

Tijdens de voorbereidingen van ons jaarlijkse festival Senc Senc Senc op het strand in Hoek van Holland ontvingen we spontaan een bericht van iemand die haar portfolio wilde opkrikken, doormiddel van sfeer foto`s op ons festival. Dit was Mabel Böhms. Op het eerste gezicht een rustig, timide meisje met in haar hand een prachtig toestel om inderdaad mooie plaatjes mee te schieten.

Die mooie plaatjes kwamen er en wij hebben vol verbazing naar de foto`s van Mabel gekeken. Er zijn een aantal foto`s gebruikt voor de aftersales. Er is één foto gebruikt voor de cover van onze destijds nieuwe track en er zijn foto`s achter de hand gehouden voor de promotie van ons aankomende festival.

Na blijvend contact was de vraag om één dag mee te lopen binnen ons bedrijf. We hebben een zeer uitgebreid interview gehouden over de artiest Bombastic. Het interview duurde circa 120 min. Dat kwam voornamelijk door de goede vragen die Mabel stelde. Na het diepe interview zijn wij een locatie gaan spotten voor een nieuwe videoclip. De locatie die wij bezochten was een groot leverancier voor decorbouw, licht, geluid en installaties voor evenementen. Ook bespraken wij Mabel mee te nemen als fotograaf naar een clipshoot in Gilze. Mabel heeft daar backstage foto`s geschoten voor de marketingcampagne voor de nieuwe videoclip.

Mabel is wat ons betreft een zeer gedreven persoon. In eerste instantie is zij heel bescheiden en redelijk stil. Maar ook zien wij dat zij daar zelf heel erg hard aan werkt en dat zij dus ook steeds losser komt tijdens opdrachten. Ze is erg leergierig en wil alles over het vak te weten komen. Haar werk is van hoog niveau. Niet alleen het product zelf wat zij aflevert maar ook de manier hoe zij het aflevert. Het ziet er erg professioneel en verzorgd uit. Dit mag zij wat ons betreft ook als competentie meer uitstralen.